Din canadiske sommer starter her!

Vælger du at tilbringe din sommer i Canada få du 8 til 10 uger fyldt med fantastiske eventyr. Oplev canadisk kultur på egen hånd, mens du arbejder på sommer camp. Bruger du en sommer på at arbejde i udlandet vil du få nye opgaver og udfordringer hver dag, mens du tjener penge. Camp i Canada giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og erfaring samtidig med at du får en uforglemmelig oplevelse.

 

Hvad er forskellen mellem camp i Canada og USA?

Mange forbinder camp med den amerikanske kultur, men det er lige så stor en del af den canadiske. Camps i Canada og i USA har mangle ligheder, og det afhænger derfor meget af, hvilket land du gerne vil udforske. I begge lande vil du kunne dele en smores rundt om bålet, udforske landskabet rundt om dig og skabe venskaber for livet. Der er dog nogle få forskelle, og dem har vi samlet til dig nedenfor:

CANADA


Minimumsperioden for at være camp counselor i Canada er 18/6 – 18/8.

Lønnen for counselors er $2000 CAD.

Camp counselors har 6 måneders opholdstilladelse efter camp.

Arbejdstilladelse koster $250 CAD + 500 kr. i visa documentation fee.      

    

USA


Minimumsperioden for at være camp counselor i USA er 15/6 – 15/8.

Lønnen for counselors under 21 år er $1600 og $2000 for 21+.

Camp counselors har 30 dages opholdstilladelse efter camp.

J1-visum koster $185 USD + 500 kr. i visa documentation fee.      

    

LÆS MERE OM DINE MULIGHEDER PÅ CAMP I CANADA

Hvad er camp i Canada?

Vi matcher dig med de bedste camps i Canada for at sikre, at din sommer bliver en, du aldrig vil glemme. Der er et job for alle på camp, og du vil blive overrasket over den række af aktiviteter, du kan undervise i. Med en sommer på camp vil du kunne gøre en forskel i dine campers liv og være primær person i deres sommer. Camp henvender sig til alle interesser, aktiviteter og oplevelser med alt lige fra bueskydning til scenekunst,

Opgrader din sommer såvel som dit CV hen over sommeren, mens du bliver betalt for at lave de ting, du elsker. Arbejd som enten special camp counselor, der underviser i en aktivitet eller som general counselor. Som general counselor vil du være ansvarlig for campers sikkerhed og trivsel på campen.

Hvis du overvejer at tage på camp, så tænk over, om Canada skulle være noget for dig. Her får du 6 måneders opholdtilladelse efter du har været på camp, og kan sammen med dine med camp counselors tage ud, og opleve den smukke natur, se noget ishockey og spise alt det ahornsirup, som du kan indeholde. Canada er kendt som en naturtig land, med et venligsindet folkefærd, som kan give der nogle nye og spændende minder.

Rejs efter camp

Al din kost og logig er dækket, mens du er på camp, hvilket betyder, at du ikke har nogle tvunge udgifter. Brug din indtjening på en af ​​de vigtigste ting i livet – rejser! En sommer i Canada er lig med en sommer med udforskning. Fordyb dig i de fantastiske steder, som Canada har at tilbyde, mens du tjener penge til din rejse efter camp. Du har nemlig seks måneders opholdstilladelse i Canada efter camp.

Fra Toronto til Montreal – Canada nogle af verdens smukkeste landskaber. Rejs så langt eller så kort, som du vil, valget er dit!

Krav

For at være berettiget til vores Camp in Canada-program skal du være over 18 år senest den 1. juni. Entusiasme og dedikation til at arbejde med børn er afgørende, og enhver tidligere arbejdserfaring med børn er en bonus! Minimumsperioden for at kunne arejde på en camp i Canada er d. 18. juni til d. 18. august, og hvis du har mulighed for at kunne komme tidligere i juni er det et plus!

Er du klar til den
ultimative sommer?