Dine muligheder på camp i Canada

Mens du er på camp, er din vigtigste rolle at være en rollemodel for dine campere såvel som en repræsentant for Danmark. Camp giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder, og der er et job til alle på camp! Der er stillinger til rådighed i alle mulige aktiviteter! Læs mere om vores stillinger på camp i Canada her.

Camp Counselor

Som Camp Counselor kommer du til at arbejde i en af ​​de mest afgørende roller på campen. Camp counseloren sikrer, at hver camper har den bedste sommer, samt sørger for, at alle er i sikkerhed! Hver dag er et nyt eventyr, når du er på camp. Du vil lede en gruppe campere rundt i deres daglige aktiviteter ud over at sikre deres velvære.

Du bliver involveret i mange forskellige aktiviteter, mens du er på camp, og du behøver ikke at have specielle kvalifikationer for at kunne udfylde denne rolle. Mens du tager rundt til de forskellige aktiviteter med dine campere, vil du højst sandsynligt opfange en ting eller to i løbet af sommeren.

Mens du er på camp, vil du højst sandsynligt bo i samme cabin som dine campere og  din medcounselor. Om morgenen vil du følge dine campere til morgenmad og kickstarte din dag derfra.

Bliv klar til at hjælpe med planlægning af aktiviteter om aftenen, og lad din kreativitet flyde frit!

Activity Specialist

Hvis undervisning er din passion, kunne det være i din interesse at blive Activity Specialist! Tag dine færdigheder med på camp og hav det sjovt hver dag med at undervise i en aktivitet, du elsker. Fra fodbold til legobygning – der er en aktivitet for alle. Kvalifikationer er ikke afgørende, men alle certificeringer, du har, vil være et værdifuldt aktiv til din ansøgning.

Du skal være i stand til at engagere campisterne i dine lektioner samt holde alting sjovt. At være Activity Specialist betyder at gå den ekstra mil og sikre, at hver dag på camp er fuld af sjov!

Du vil også have masser af tid til at blive involveret i alt det, der foregår på campen, ud over at deltage i andre aktiviteter.

Support Staff

Hver camp har et hårdtarbejdende team bag kulisserne, der sikrer en gnidningsløs afvikling af campen. I modsætning til counselors arbejder Support Staff ikke direkte med campisterne og bor normalt i separat bolig.

At være medlem af Support Staff er ideelt for dem, der ville elske sommercamp-oplevelsen, men ikke føler, at de ville passe til en Camp Counselor rolle. Fra kontorarbejde til vedligeholdelse hjælper dit job med at holde alt kørende på campen.

Er du klar til den ultimative sommer?